KIRISTYS – OOTKO PÄIVIÄ PIDELLY?

kiristys

Omalaatuinen sisäasiainministerimme inspiroi ihmisiä mitä vaihtelevimmilla tavoilla. Helsinkiläinen Kiristys osoittaa kiintymyksensä räiskäisemällä seiskatuumaisen tiivistä hc punkia.

Läskiä ja mutkia on turha etsiä tältä julkaisulta, sillä kanava on suora eikä määränpäätä tarvitse ihmetellä. Kaikki on paskaa ja vituiksihan tässä mennään. Ilmaisu etenee vuoroin jämäkkänä polkemisena ja toisaalta jarruttomana alamäkenä, jotka ankkuroidaan maanisella sylkemisellä vastuullisen kansalaisuuden loihtimasta valvetilasta. Kurakakku on vielä oivasti kustu tasapainoisilla soundeilla roson ja silon väliltä. Bändinimen ja säveltaiteen asiayhteys on ilmeinen. Mutta, suoralle lätylle suorat sanat: enemmän riffittelyä, jota Kohdusta hautaan tuo näytille. Elitistiset runkkarit-ohjelmanumeron tehokeino on myös mieleenpainuva (Koff, otaksun?), ja lopun maalailu päättää nivaskan soveliaasti.

Todellisten huippukohtien jäädessä vähiin Kiristys turvaa vimmallaan niidenkin edestä. Paketti kulutetaan adrenaliinipistoksen tavoin ja käyttö uusitaan. Livenä ollaan epäilemättä toisella tasolla. “Ei voi muuta kun persettä näyttää” paidaksi?

Arvosana: 7½

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s