Ghoul patrol – Ghoul patrol

Kotimainen Ghoul patrol on viime vuosien aikana kerännyt tulvivaa ylistystä demojulkaisuillaan. Spinefarmin julkaisema debyytti kerää kokoon parhaat palat ja lisää muutaman uuden siivun.

Toimiala on southern-vaikutteissa paistettu death ‘n’ roll, joka pyörii harvinaisen mallikkaasti. Tyylitajua, koukkuja, groovea ja vastustamattomia riffeja vyörytetään taukoamatta, kunnes levy onkin jo pyytämättä päättynyt. Väkinäistä metaforaa käyttäen Ghoul patrol on kuistilla kiikkuva haulikkosetäsi, joka räkäisee mällin naamaasi ja lähettää sitten ikuiseen helvettiin. Mielenkiintoisena seikkana mainittakoon, että bändin kanssa studiossa on alusta saakka toiminut Stratovariuksesta tuttu Matias Kupiainen. Olennaisena osana yhtyeen taian luomista veikko omaa siis kiitettävän laajan näkemyksen. Parhaimpiin vetoihin kuuluu sekä vanhoja että uusia kappaleita: kuolettavan tarttuva Six feet under, groovekuninkaat Gut rotting riot ja Parasite city sekä huumaavilla leadeilla hurmioittavat At the gates ja Staring at the abyss. “Your suffering will be legendary even in hell”- huudahduksen puuttuminen Parasite citystä jäi tosin harmittamaan.

Ghoul patrolin debyytti on erittelemättä yksi vuoden 2011 kovimmista metallijulkaisuista. Nyt vain jäitä hattuun toisen levyn tekemisessä ja muistakaa levätä tarpeeksi.

Arvosana: 9½

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s