Motörhead – The Wörld is yours

Mikä on yhtä tuttu ja turvallinen kuin E=mc² ja amnesia vappuna? Motörheadin 2000-luvun tekeleet ovat olleet tasaisen laadukkaita, ja etenkin 2004 julkaistu Inferno osoitti brittiporukan olevan täysin muualla kuin finaalipöydässä. Viides vuosikymmen lähtee käyntiin, ja ei, mihinkään ei olla edelleenkään lähdössä.

Räiskettä ja räimettä tarjotaan jälleen, joskaan ei niin ihmeellistä. Lyriikat ja muut asiat sävellysten ulkopuolella ovat edelleen taatun viihdyttäviä, mutta tällä kertaa ei vain sattunut syntymään niitä ralleja, jotka saavat tarttumaan jekkupulloon ja lyömään pohjan paskaksi. Vaan eipä näillä herroilla ole jokuseen toviin ollut todisteltavaa kenellekään. Nyt vain keskitytään pitämään hauskaa vanhoilla (tai nuorilla) päivillä, ja se kuuluu toistolaitteisiin saakka. Eniten melua saavat aikaan Born to lose ja Brotherhood of man.

Pienestä rutiininomaisuudestaan huolimatta The Wörld is yours tyydyttänee totutusti fanit, jotka tarvitsevat kahden vuoden välein ilmestyvän fiksinsä Lemmyn rupisia elämänohjeita. Miehellä on jotain sanottavaa, kunnes henki ei tule enää ulos. Nähdään siis kahden vuoden päästä.

Arvosana: 7+

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s